Nagy örömmel tájékoztatunk mindenkit, hogy az MVM Paksi Atomerőmű Zrt., a Paks II. Zrt., az Atomenergetikai Múzeum, az Első Magyar Jelvénymúzeum és a Magyar Éremgyűjtők Egyesülete Tolna megyei Szervezete 2022. május 1-én közös erővel megrendezi az Első paksi éremcsere találkozót és börzenapot, mely esemény keretében az erőmű saját éremgyűjteményébe is betekintést nyerhetünk egy exkluzív helyszínen tartott kiállításon.

A rendezvény a Budapesttől csak 110 km-re lévő, Duna part mellett fekvő Erzsébet Nagy Szálloda (7030 Paks, Szent István tér 2.), amely tökéletes helyszínt biztosít azok számára is, akik szívesen eltöltenének itt egy éjszakát akár wellness programokkal egybekötve. További információk a helyszínről és szállásfoglalás: https://erzsebethotelpaks.hu/
Térkép megtekintése

A 2022. május 1-én megrendezésre kerülő paksi majális pedig a börzenapot egy kiváló családi programmal színesíti, ugyanis a város koncerteket és egyéb családi programokat szervez, amelyekről bővebb információt itt olvashat.

Az asztalt igénylő gyűjtőtársak 7:30 és 8:00 óra között foglalhatják el helyüket.
További információ és asztalfoglalás:
Szőts Tihamér
titkár és pénztáros
Magyar Éremgyűjtők Egyesülete
Tolna megyei Szervezete
telefon: +36 70 944 1310
e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.